maanantai 19. toukokuuta 2014

We'll Still Have the Summer After All!

Heiiii!

En ees muista viimeks millon mulla on ollu 4 mahtavaa päivää putkeen ja sit tuli maanantai, heh.
Syitä tähän on monia, mm. se, että sisko tuli tänne pietariin, Justin Timberlaken keikka ja oikeastaan aika paljon kaikkea. :-) Oltiin lauantaina kiertelemässä Pietarin keskustaa ja satuttiin ostamaan ilmapalloja, haha. Parien kuvien jälkeen mentiin syömään mun lempipaikkaan mun lempipizzaa (Prosciutto Di Parma) mohjiton kera jonka jälkeen päätettiin hetken mielijohteesta mennä kattomaan The Other Woman-leffa ja pakko sanoo et se oli ihan sairaan hyvä!!! Ei tullut kertaakaan mietittyä sen aikana että kauankohan tää kestää.
Ihanaa vihdoin päästä puistoon shortsit jalassa makaamaan vastaajetulle nurmikolle! Täällä on tänäänkin ihan uskomaton helle, niin kuuma, että ehdin jo palamaankin (31 astetta) ja sitten pitäisi viettää puolet päivästä istumalla koulun penkillä sen sijaan, että oltais kaikki ulkona nauttimassa auringosta. Elämä tosiaankin paranee, kylmät juomat virkistää, musiikkia soitetaan kovempaa, illoista tulee pitempiä ja koulumotivaatio vähenee aina enemmän kesän lähestyessä.
Puiston jälkeen me löydettiin ehkä täydellisin kahvila ikinä! Siellä oli himean pimeää, tiiliseinät, ehkä täydellistä alternative musaa ja se tunnelma siellä oli muutenkin tosi viihtyisä ja kaiken lisäksi, se sijaitsee mun kotikadulla!
-Lukka

1 kommentti:

  1. Missäpäin tuo kahvila on? Sait paikan kuulostamaan melko houkuttelevalta :)

    VastaaPoista

Popular Posts